7 Aralık 2016 Çarşamba

51. Bölge ve UFO İddiası


51. Bölge, Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne bağlı uçak ve silahların inceleme, analiz ve araştırma merkezi olarak Las Vegas şehrinde kurulmuştur.  



Roswell UFO Olayı, Amerika Birleşik Devletleri'nde New Mexico eyaletinin Roswell kasabasına uçan bir dairenin düştüğü görülmüştür. Kasaba şerifinin emrindeki bir kaç grup ile araziye giderek tüm parçaları toplanmışlardır. İlk başlarda haberi doğrulayan Amerikan ordusu daha sonra haberi yalanlamış gökten düşen cismin ''UFO değil, Meteoroloji balonu olduğu'' söylenmiş ve parçalar eksiksiz olarak 51. Bölge'ye incelemek amaçlı taşınmıştır. Yıllar sonra Amerikalı eski bir yetkilinin itirafında ''Roswell kasabasına düşen cismin UFO olduğu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiği'' söylemiştir. Ayrıca ''Amerika Birleşik Devletleri ordusunun bir çok teknolojiyi bu kazada dünya dışı uzay mekiğinden aldığını'' söylemiştir.  



Uygulanan Güvenlik, ''Dikkat bölgeye girilmez.'', ''Fotoğraf ya da video çekilmez'' uyarı levhaları ve gelişmeleri takip etmek için bulan gizli kameralar mevcuttur. Bu uyarılara uymayanlar önce sorgulanır daha sonra para cezası uygulanıyor. Ayrıca güvenliği Gammo Dudes isminde bekçiler sağlamakta, devriye araçları beyaz renkli olup üzerinde hiç bir işaret yoktur. 



Ayrıca 51. Bölge'ye ne taşındığı da bilinmemektedir. 



51. Bölge Varlığının Kabulü, 2013 senesinde bölgenin var olduğu resmi olarak açıklandı. CIA tarafından yayınlanan bildiride, üssün varlığı, neden kurulduğu, ne gibi faaliyetlerin yapıldığı konusuna açıklık getirdi. Aynı zamanda uzaylıların olduğu düşünülen bölgede CIA'nın açıklamalarında buna yer verilmedi. Açıklamada ''hükumetin gizli U-2 casus uçak programının parçası olduğu'' söylenmiş ve ''İkinci Dünya Savaşı'nda hava topu menzili'' olarak kullanıldığı da belirtiliyor.



Ünlü Bilim Adamı Boyd Bushman, 51. Bölge merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile çalışmalar yapan bilim adamlarının varlığına şahit olduğunu belirtti. Quintumniaö adlı bir gezegenden dünyaya geldiklerini, bölgede çalışanların bunları iki gruba ayırmasının nedeni biri dünyalılara yakın bir tavır sergilerken diğer grubunsa düşmanca bir tavır sergilediğini dile getirmiştir. Mühendis olarak çalıştığı bu merkezde ele geçirdiği uzaylı fotoğraflarını yayınladı.

Gösterdiği O Resimler,






Roswell UFO Olayı Video Kaydı; 
Amerika Birleşik Devletleri'nde New Mexico eyaletinin Roswell kasabasına uzay aracının düşme anı kaydı. 

                                                         
Roswell kasabasına düşen uzay aracı kazasının incelenme anı kaydı.


                                                       
Uzaylı Otopsisi, 
Uzay aracından çıkan bir uzaylı incelemesi kaydı.


51. Bölge'de Çalışanların İtirafları Video, 
Art Bell'in radyo programı yayınına bağlanıp itirafta bulunan eski bir çalışanın ortaya çıkan itirafı

                                    
 Bob Lazar İtiraf Bölüm 1,

  Bob Lazar İtiraf Bölüm 2,

                                                       
Bob Lazar İtiraf Bölüm 3,

                                                         
Bob Lazar İtiraf Bölüm 4,
                                                                                             


İfadelerİfadeler